OverNite Software Europe | Blog

Mobiele website Employability Manager

Vanaf nu is het mogelijk om de Employability Manager makkelijk te bekijken met uw mobiele telefoon of tablet. Ga met uw mobiele apparaat naar www.employabilitymanager.com en u komt automatisch op de mobiele website. Hier kunt u inloggen met uw normale login en wachtwoord.

screenshot_emma_login

 

In de app kunt krijgt u het planbord te zien met alle opleidingen en instructies. Daarnaast kunt u een duidelijke overzicht krijgen van uw alarmen, nog in te plannen modules en kritische modules.

screenshot_EMMA_planbord

Klik op een module voor meer informatie en de plandatum voor wanneer u de modue gemaakt dient te hebben. Eventuele bijbehorende documenten kunnen hier ook geopend worden. ( Let op; Het kan zijn dat u op het bedrijfsnetwerk moet zitten om alle documenten te openen). Hopelijk kunt u dankzij deze app nog eenvoudiger zicht houden over uw opleidingsplan.

Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuw app, of wilt u meer weten over de Employability Manager? Neem dan contact met ons op: info@ose.nl

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer