OverNite Software Europe | Blog

Nieuwe versie Shift Communicator

home_header

De nieuwe versie van de Shift Communicator staat sinds kort online.

Met een geheel vernieuwde design is het elektronisch logboek overzichtelijker gemaakt. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuw functionaliteiten bijgekomen die het systeem flexibeler maken.

Het nieuwe ontwerp maakt het gebruik van de Shift Communicator eenvoudiger en intuïtiever.  Zo hebben schermen dezelfde opmaak gekregen en past het ontwerp zich beter aan de grootte van het scherm aan. Bij het nieuwe ontwerp is ook het menu meegenomen. Dit nieuwe menu, dat binnenkort ook in de Employability Manager geïntroduceerd zal worden, is geheel ‘responsive’ en daardoor beter te gebruiken op mobiele apparaten.

Wat nieuwe functionaliteit betreft is het nu mogelijk om zelfstandig tabbladen te maken voor één of meerdere groepen. Deze tabs zijn geheel zelf te configureren en beschikbaar te maken. Dit maakt dat u zelf nu kunt bepalen wat er allemaal kan worden bijgehouden in de Shift Communicator.

Het is nu ook mogelijk om items door te kopiëren naar anders tabbladen. Bijvoorbeeld de shift leader maakt via het tabblad ‘instructies van de chef’ melding van een lekkage. De ploeg kan dit oplossen door een tijdelijke overbrugging van te maken. Het item kan vervolgens door gekopieerd worden naar het tabblad ‘overbruggingen’. Zo is duidelijk dat het op beide tabbladen om hetzelfde item gaat.

Tevens is er een nieuwe berichten functie waarbij het mogelijk is om bij bepaalde items andere gebruikers op de hoogte te stellen. Bijvoorbeeld; een operator kan zijn team leader op de hoogte stellen van een bepaalde handeling, of afwijking die hij heeft gezien. De team leader krijgt hier dan bij het inloggen een melding van en kan eenvoudig antwoorden.

Wilt u meer weten over de Shift Communicator en de nieuwe functionaliteiten? Kijk op www.shiftcommunicator.com of mail ons info@ose.nl

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer