OverNite Software Europe | Blog

Procesindustrie

De Employability Manager is een learning management system dat helpt om de administratie rondom het opleidingstraject van een organisatie te vereenvoudigen. Het is een complete oplossing om de inzetbaarheid van medewerkers te bepalen en om het beste uit uw organisatie te halen.

Van oorsprong is de Employability Manager ontwikkelt voor gebruik in de procesindustrie. Vele functionaliteiten binnen het systeem zijn dan ook ontstaan op aanvraag vanuit de industrie. Specifieke mogelijkheden om het opleiden van operators makkelijk te maken:

industrie_inzetbaarheidindustrie_vaardigheden

Inzetbaarheid en knowledge gaps

Operators hebben de juiste opleidingen nodig om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Voldoende inzetbaarheid is essentieel en daarbij zijn kennis hiaten (knowledge gaps) niet wenselijk. De Employability Manager helpt u om een duidelijk zicht te krijgen wat de inzetbaarheid is van iedere operator op een bepaalde werkplek of binnen een functie.

Vaardigheden en Skills matrix

Naast opleidingen, trainingen en gelezen instructies zijn ook vaardigheden essentieel om goed te functioneren in een bepaalde functie of werkplek. De Employability Manager helpt u met het inzichtelijk maken van de noodzakelijke vaardigheden, het stellen van doelen en het bijhouden van historie. De vaardighedenmatrix is hierbij het ideale hulpmiddel.

industrie_popindustrie_meer

Persoonlijk ontwikkelplan

De Employability Manager helpt tijdens de hele HRM cyclus. Voor het maken van beoordelingsformulier, 360 graden feedback tot persoonlijk ontwikkelingsplannen, alles is eenvoudig bij te houden. Ook kunnen operators zelf hun beoordelingen en ontwikkelplannen bekijken en eventueel commentaar geven.

Nog meer mogelijkheden

Medewerkers kunnen zichzelf inschrijven voor opleidingen. Er kan een leerpad gemaakt worden om operators op te leiden. Herinneringen worden automatisch verstuurd voor een aanstaande opleiding, of wanneer een medewerker te laat is voor een opleiding. Alles om de administratie rondom het opleidingstraject van uw organisatie makkelijker te maken.

Meer weten over de Employability Manager  en de procesindustrie?  Kijk op employabilitymanager.com/procesindustrie voor meer informatie.

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer