OverNite Software Europe | Blog

Stage / Opdracht: Nieuwe Huisstijl

stageopdracht

Zoek jij een opdracht waarbij je echt impact hebt? Heb je een goed gevoel voor design en communicatie? Dan zoeken wij jou!

De Opdracht

Om onze huisstijl verder te ontwikkelen zoeken we een ondernemende en zelfstandige werkende student. Iemand die al onze communicatie in een uniforme en moderne huisstijl kan gieten. Hierbij zijn onze websites het belangrijkste onderdeel. Maar optioneel breiden we de opdracht uit naar andere communicatie onderdelen (social media, brochures, brieven, etc).

We hebben een 8-tal websites die een nieuw ontwerp krijgen. Daarbij ligt de nadruk op een goed ontwerp voor desktop en mobiel en tevens moet er een uniformer geheel van gemaakt worden. Je krijgt hierin veel vrijheid om dit naar eigen inzicht te doen. Uiteraard neem je in acht wat de doelgroepen zijn, de huidige huisstijl en denk je aan de beeldvorming van OSE. Tevens denk je na hoe de vormgeving aan kan sluiten bij de applicaties.

Meer over ons

OverNite Software Europe (OSE) is een klein (familie)bedrijf met in totaal 10 medewerkers. In een informele sfeer ontwikkelen en leveren we software applicaties aan de hoog-risico-productie-industrie (chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie). Denk hierbij aan e-learning applicaties, een training management systeem, een digitaal logboek en nog meer. Kenmerkend voor onze applicaties is dat ze functioneel en makkelijk in gebruik zijn.

Interesse?

Is deze opdracht jouw op het lijf geschreven dan horen we graag van je.

Kennis van html, css en bootstrap is hierbij essentieel. Om ons te overtuigen van je kwaliteiten zien we bij je sollicitatie graag enkele voorbeelden van websites en / of andere projecten die je gemaakt hebt.

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@ose.nl

Heb je vragen?

Neem dan contact op. Je mag ook bellen +31 (0) 46 4200 933

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt echt niet op prijs gesteld.

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer