OverNite Software Europe | Blog

Stageopdracht: Software ontwikkelaar mobiele applicatie

stageopdracht

Wij hebben een kandidaat voor de stageplaats gevonden. Hartelijk dank voor de aanmeldingen en interesse in OSE.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven student Informatica, Communication and Multimedia Design, of een vergelijkbare opleiding die ons team van software ontwikkelaars komt versterken. Heb jij al ervaring met het ontwikkelen van web- en softwareapplicaties? Ben je op zoek naar een uitdagende stageopdracht en heb je passie voor IT? Dan zijn we op zoek naar jou!

De opdracht

Alle applicaties die we ontwikkelen werken via een webbrowser en deze applicaties kunnen (via een mobiele browser) ook op een tablet of smartphone gebruikt worden. Voor sommige applicaties is het echter wenselijk ook een “echte” (oftewel native) applicatie te hebben. Het streven is een mobiele applicatie te ontwikkelen die zowel op een tablet als een smartphone gebruikt kan worden en welke ingezet kan worden voor meerdere van onze applicaties. De opdracht bestaat enerzijds uit het onderzoeken van de mogelijkheden en het inzichtelijk maken van alle mogelijke obstakels of bottlenecks. Anderzijds zou het mooi zijn als er ook een prototype van de applicatie ontwikkeld zou kunnen worden die vervolgens door ons doorontwikkeld kan worden. Mocht de samenwerking heel goed bevallen dan is er een mogelijkheid om na de stageperiode als ontwikkelaar aan de slag te gaan bij ons.

Profiel

•HBO / WO opleiding op het gebied van ICT
•Wij ontwikkelen voornamelijk in de programmeertalen Perl (cgi), HTML, JavaScript, CSS, XML en (My)SQL dus ervaring met deze programmeertalen is een pre.
•Aangezien de opdracht betrekking heeft op het ontwikkelen van een applicatie voor tablets en mobiele telefoons is het echter nog belangrijker dat men ervaring heeft op dit gebied. Denk dan bijvoorbeeld aan ervaring met het gebruik van PhoneGap of Ionic.
•Zelfstandig kunnen werken, leergierig en communicatief vaardig.

Meer over ons

OverNite Software Europe (OSE) is een klein (familie)bedrijf met in totaal 8 medewerkers. In een informele sfeer ontwikkelen en leveren we software applicaties aan de hoog-risico-productie-industrie (chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie). Denk hierbij aan e-learning applicaties, een training management systeem, een digitaal logboek en nog meer. Kenmerkend voor onze applicaties is dat ze functioneel en makkelijk in gebruik zijn.

Interesse?

Spreekt de opdracht je aan en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Wil jij software applicaties helpen ontwikkelen die door duizenden gebruikers over de hele wereld gebruikt worden?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@ose.nl

Heb je vragen?

Neem dan contact op. Je mag ook bellen naar Mark Lardinois +31 (0) 46 4200 933

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer