OverNite Software Europe | Blog

TNO new user TailorBuilder

TNO_TailorBuilder

Met trots mogen wij TNO verwelkomen als nieuwe gebruiker van de TailorBuilder. 

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van haar expertise en onderzoek een belangrijke bijdrage levert aan de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties, aan de economie en aan de kwaliteit van de samenleving als geheel. Door haar veelzijdigheid en capaciteit tot integratie van deze kennis neemt TNO een unieke positie in.

Doelgericht innoveren, dat is waar TNO voor staat. We ontwikkelen kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing. Om nieuwe producten te creëren die het leven aangenamer en waardevoller maken, en die bedrijven helpen te innoveren. Om creatieve antwoorden te vinden op de vragen die de samenleving stelt.

Het eerste onderzoek dat TNO met de TailorBuilder zal verrichten is gefocused op het voorlichten over HPV-infecties:

In het HPV-project wordt een interactief feedbacksysteem voor moeders van jonge meisjes ontwikkeld. Het systeem kan moeders helpen om een goed geïnformeerde keuze te maken betreffende de beslissing om hun dochter te laten vaccineren tegen HPV-infecties. Het systeem omslaat een website waarop de moeder zal worden begeleid door een avatar. Tevens worden in het project de effecten van het systeem in kaart gebracht.

Meer weten over TNO, kijk dan eens op www.tno.nl

Meer over de TailorBuilder vindt u op www.tailorbuilder.com

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer