OverNite Software Europe | Blog

Vacature Junior Software Engineer / App ontwikkelaar

Vacature

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven starter die ons team van softwareontwikkelaars komt versterken. Heb jij al ervaring met het ontwikkelen van web- en softwareapplicaties? Ben je op zoek naar een uitdagende baan en heb je passie voor IT? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie

Als software engineer ga je je bezig houden met het (door)ontwikkelen van mobiele Apps en meewerken aan het optimaliseren van onze applicaties. Je houdt je bezig met het specificeren, ontwerpen, ontwikkelen, testen en documenteren van meerdere web-based software applicaties voor de industrie. Daarnaast ondersteun je klanten en help je ze met hun vragen. Dit betekent dat inlevingsvermogen in de klant belangrijk is.

Profiel

•HBO / WO opleiding op het gebied van ICT
•0 - 3 jaar relevante werkervaring
•Ervaring in het ontwikkelen van een mobiele applicaties (Ionic, AngularJS, GitHub).
•Wij ontwikkelen voornamelijk in de programmeertalen Perl (cgi), HTML, JavaScript, CSS, XML, JSON en (My)SQL dus ervaring met deze programmeertalen is een pre.
•Zelfstandig kunnen werken, leergierig en communicatief vaardig.
•Enthousiasme en passie is belangrijker voor ons dan ervaring.

Meer over ons

OverNite Software Europe (OSE) is een klein (familie)bedrijf met in totaal 10 medewerkers. In een informele sfeer ontwikkelen en leveren we software applicaties aan de hoog-risico-productie-industrie (chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie). Denk hierbij aan e-learning applicaties, een training management systeem, een digitaal logboek en nog meer. Kenmerkend voor onze applicaties is dat ze functioneel en makkelijk in gebruik zijn.

Interesse?

Spreekt de vacature je aan en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Wil jij mobiele Apps en software applicaties helpen ontwikkelen die door duizenden gebruikers over de hele wereld gebruikt worden?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@ose.nl

Heb je vragen?

Neem dan contact op. Je mag ook bellen +31 (0) 46 4200 933

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt echt niet op prijs gesteld.

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer